2024-05-27

ZILE
ORE
MIN
SEC
ZILE
ORE
MIN
SEC
  • Angrozenda.ro
  • 0770695453
  • ...
Intra in cont

Te rugam sa citesti cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda. Folosirea website-ului www.angrozenda.ro si plasarea unei comenzi online reprezinta acceptul tau privind conditiile mai jos prezentate.

www.angrozenda.ro este reprezentata pe teritoriul Romaniei de firma ZELIS SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 3, Nr. inregistrare la Reg. Comertului J40/22315/2023, CUI: 49171755.


Inainte de a comanda, daca ai orice nelamurire te rugam sa ne contactezi telefonic la 0770695453 sau prin email la angro@zenda.ro. Inainte de a trimite orice comanda te vom contacta telefonic la numarul de telefon lasat in comanda. Nota: nu vom trimite nici o comanda inainte sa fie confirmata.


Echipa noastra face toate eforturile in a-ti prezenta cat mai fidel culorile produselor prezente pe website. Totusi nuanta culorii produsului pe care il vizionezi are mare legatura cu specificatiile tehnice ale monitorului pe care este afisat. De aceea, nuanta produsului poate sa difere in limite minime de nuanta afisata pe site, inconvenient care nu poate fi imputat firmei noastre.
Firma noastra isi rezerva dreptul de a refuza orice comanda care contine date eronate de identificare a cumparatorului sau de livrare.

Descrierea marimilor dintr-un pachet este orientativa. Nu ne asumam diferente minore dintre descriere si realitate. Insa incercam sa facem tot posibilul de a scrie exact marimile din pachet.

Unele articole s-ar putea sa nu fie dotate cu etichete. Avand in vedere ca majoritatea magazinelor isi eticheteaza produsele, din motive de branding nu le etichetam. Avem posibilitatea de a le eticheta, insa avem rugamintea sa ne anuntati daca doriti etichetarea articolelor. In cazul in care articolele ajung la dumneavoastra fara eticheta si nu ne-ati cerut sa le etichetam, nu avem nici o obligatie, insa va vom trimite etichete la urmatoarea comanda.

Returnarea articolelor comandate pe angrozenda.ro se poate face in 14 zile lucratoare si trebuie sa fie conform acestor reguli.