Returnare si garantia comenzilor en-gros pe Angrozenda.ro

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. Nici ANPC-ul nu intervine într-un contract între o persoană juridică și un magazin, in acest caz se consideră ca la orice alt contract încheiat între două firme și problemele se rezolvă la tribunal pe spețe de drept comercial.

In orice caz, fiindca dorim sa cream relatii de lunga durata, ANGROZENDA.RO va accepta retururile fara motiv (adica articole care nu v-au placut) intr-o perioada de 14 zile. Desi nu suntem obligati sa o facem! Cu conditia sa se returneze maxim 5% din valoarea comenzii la schimb1Cu exceptia primei comenzi, adica prima comanda facuta de catre o persoana la angrozenda.ro se poate returna in intregime. 

Avem aceasta politica pentru a descuraja returnarea "articolelor nevandute" in magazin, pentru ca nu putem vinde niste articole care au fost atinse sau probate dupa expunerea lor intr-un magazin.

Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil telefonic sau prin email la angro@zenda.ro. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat rapid. Coletul nu trebuie sa aiba valoare ramburs. Articolele pe care doriti sa le returnati fara a fi defecte, se pot returna numai in ambalajul original intact si in aceeasi stare in care au fost receptionate (cu codul de 5 cifre al articolului), in termen de 14 zile lucratoare de la rezervare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Daca in coletul primit initial, dupa o comanda, articolele au fost defecte sau s-a primit altceva decat ce ati comandat costul transportului este suportat de angrozenda.ro.

In cazul in care sunt articole defecte printre cele comandate de la angrozenda.ro va rugam sa ne trimiteti o poza cu articolele respective si noi o sa va returnam banii, in maxim 30 de zile, sau va scadem contravaloarea produselor defecte din urmatoarea comanda la schimb.

Pentru orice colet retur trimis catre angrozenda.ro trebuie completata si fisa de retur pe care ati primit-o in comanda initiala.

In cazul in care se doreste inlocuirea produdului returnat cu un altul se va face comanda pe www.angrozenda.ro pentru produsul nou iar la observatii se va mentiona ca “este vorba despre un schimb pentru produsul … returnat, care face parte din comanda …”. Plasarea comenzii va garanta rezervarea produsului nou comandat.

Modalitatea de transport pentru un schimb este prin curierul cu care avem contract. Schimbul de produse nu se va realiza imediat. Intai vom prelua articolele defecte, dupa care vom trimite comanda la schimb. 

O alta cale de a returna articolul este prin trimiterea articolelor returnate prin Posta Romana la adresa Strada Catanoaia nr. 33, sector 3 Bucuresti; Destinatar: Pasol Ana Octavia Intreprindere Individuala. Dupa ce coletul ajunge la aceasta adresa, si daca produsul este in acceasi stare in care a fost initial expediat, vom expedia noua comanda.


In cazul in care doriti restituirea contravalorii produselor www.angrozenda.ro veti primi contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data emiterii facturii storno (adica de la data la care se primesc produsele returnate de la client). Pentru aceasta avem nevoie de: nume complet, IBAN si banca la care este deschis contul. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu primim colete cu ramburs.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, formular retur, certificate de garantie etc.).

OUG 34/2014, art. 14:
(3) Profesionistul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist.


Returnarea se face la urmatoarea adresa:

Birouri www.angrozenda.ro (Pasol Ana Octavia Intreprindere Individuala)

Strada Catanoaia nr. 33, sector 3 Bucuresti


Cod postal: 032903

 

Nota subsol:

1Comanda la schimb = comanda pe care o face un client pentru a trimite retur articole. Articolele retur se vor deduce din valoarea acestei comenzi. Valoarea articolelor retur, nu trebuie sa depaseasca 5% din valoarea comenzii la schimb.