2024-05-27

ZILE
ORE
MIN
SEC
ZILE
ORE
MIN
SEC
  • Angrozenda.ro
  • 0770695453
  • ...
Intra in cont

Uite pasii pentru a da comanda pe angrozenda.ro:

Pentru a beneficia de pretul En-gros, va trebui sa cumperi o anumita cantitate minima dintr-un articol-culoare (adica nu se aduna daca iti alegi acelasi model alta culoare). In principal aceasta cantitate minima este de 6 perechi la incaltaminte si 3 bucati la haine si accesorii. Cantitatea este scrisa deasupra pretului cu rosu. Acesta este pretul el mai mic la care poti achizitiona articolul.

Iţi alegi singur cantitatea pe care vrei să o cumperi din fiecare marime (initial cantitatea este 0, cum se vede in imaginea de mai sus) după care apeşi butonul adaugă în coş. Dupa ce ti-ai ales toate articolele pe care le doresti si le-ai adaugat in cos apeşi butonul comanda sau apesi pe cosul de cumparaturi din partea dreapta sus a ecranului. 

Apesi pe butonul rosu, Trimite comanda. In urmatorul pas va trebui sa te autentifici sau sa-ti creezi un cont. 

Odata autentificat, va trebui sa alegi adresa de livrare si de facturare. Daca nu este nici o adresa, apasa adauga sub fiecare adresa si inainte sa lansezi comanda, asigura-te ca ai selectata o adresa livrare, adresa/detalii facturare si o metoda de plata.
 

Dupa ce completezi aceste date, apasa pe butonul rosu Plaseaza comanda, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii şi stabilirea detaliilor.